Zuidvelde
Asserstraat 95, 9335 TA

Vraagprijs

€ 1.289.000 k.k.

Woonopp.

463 m2

Perceelopp.

3.415 m2

Open Huis

zaterdag 5 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur

OPEN HUIS --- ZATERDAG 5 OKTOBER --- VAN 11.00 TOT 15.00 UUR --- OPEN HUIS

Fantastisch verbouwde woonboerderij met uniek grote schuur/werkplaats.
Deze kwalitatief hoogwaardig verbouwde (2012/2018) woonboerderij ligt in het mooie esdorp Zuidvelde. U heeft hier de natuur als buurman en toch zijn geliefde dorpen als Norg (4 minuten) en steden als Assen (10 minuten) en Groningen (25 minuten) binnen handbereik. U kunt vanuit deze mooie woonboerderij recreëren in de directe, prachtige natuurlijke omgeving. Bossen en landerijen met fraaie houtwallen sieren het landschap.
Zuidvelde is een klein gemoedelijk dorpje met en beschermde dorpskern, alle faciliteiten vindt u in het nabijgelegen Norg.

De woonboerderij is volledig verbouwd en deels gerenoveerd. Met oog voor detail en met respect voor prachtige oude elementen zoals de gebinten en kapstructuur, is een wonderschone combinatie gevonden tussen uiterst modern met authentieke charme. Daarbij gevoegd een complete verduurzaming (label A) maakt dat deze woonboerderij uniek is in zijn soort.
De woonboerderij is royaal maar voelt nergens te groot. U heeft heerlijk de ruimte voor een groot gezin, voor werk aan huis, voor gasten, voor mantelzorg of voor een geliefde B&B. Gewoon ruimte om te leven!
Deze fantastisch ingevuld ruimte geldt niet alleen voor het huis maar ook voor de vrije tuin en de daadwerkelijk indrukwekkende schuur/loods (voormalig bedrijfspand met eigen huisnummer).
Deze schuur biedt u het ultieme hobby plezier! Campers/caravans, auto’s, motoren, voor alles is hier een plek. Iedere ruimte vragende hobby kunt u in deze fijne schuur invullen.

Indeling:
Via de royale oprit met plek voor meerdere auto’s bereikt u de aan de zij-zijde gelegen voordeur. Hierachter heeft u een royale hal die het voorhuis en het achterhuis scheiden. Het voorhuis kan individueel worden bewoond en heeft een eigen gezellige woonkamer en een afzonderlijke moderne keuken. In de hal bevindt zich een toilet. Vanuit beide kijkt u weids uit over de tegenovergelegen landerijen. Op de etage heeft dit gastenverblijf een royale eigen slaapkamer met open moderne badkamer. Op deze verdieping bevindt zich eveneens een (kleinere) tweede slaapkamer. Het voorhuis kan vanzelfsprekend meerdere doelen dienen zoals gastenverblijf, mantelzorg, werken aan huis en leuke en sfeervolle B&B.

De voormalige deel is uniek en volledig onder architectuur verbouwd. Bij binnenkomst in de woonkamer met open keuken wordt u overvallen door perfecte invulling van de imposante ruimte. Hoog wordt zorgvuldig afgewisseld met intiem en knus. Zichtlijnen en lichtlijnen geven extra charme, sfeer en grandeur.
De moderne en luxe keuken heeft een kookeiland is van alle gemakken voorzien. Naast de keuken bevindt zich een toilet en achter de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken/proviandruimte. Deze ruimte gaat over in de aangebouwde, volledig vernieuwde (2014) berging/garage waar de moderne verwarmingsapparatuur is geplaatst.
Via een stijlvolle trap in de woonkamer bereikt u via de vide de slaapvertrekken en de badkamers. Ook deze (3) slaapvertrekken hebben allen iets bijzonders. Intimiteit, geborgenheid, sfeer maar ook ruimte en originaliteit. Indien gewenst kunt u via de etage eveneens het voorhuis bereiken. De master bedroom is prettig royaal en beschikt over een eigen badkamermeubel, toilet en inloopdouche. De 2e luxe badkamer heeft mooie stijlkenmerken zoals de oude gebinten. Er is een mooi vrijstaand ligbad, toilet, een inloopdouche en een passend badkamermeubel.

Deze woonboerderij omarmt het buitenlicht, hierdoor is er binnen een bijzonder fijne woonatmosfeer ontstaan. Ieder uur van de dag verandert de lichtinval de beleving binnen de boerderij.

Door het vele glas en de originele dubbele openslaande deuren heeft u prettig contact met uw eigen tuin. De tuin is weids, biedt ruimte aan in- en ontspannen en ook vanuit de tuin kijkt u mooi uit over achter-, zij- en voorgelegen landerijen. Er zijn diverse zonne- en schaduwterrassen en bij de schuur heeft u een veranda waar het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven is.

Daar het lastig is deze prachtige woonboerderij in woorden te vatten bevelen wij u van harte de sfeervideo en de plattegronden aan, maar eigenlijk moet u hier gewoon een afspraak maken om de unieke sfeer te ervaren.

Bijzonderheden:
- Uniek verbouwde woonboerderij;
- Vrije tuin;
- Uitermate fijne hobbyruimte en stalling voor campers/caravans/auto’s;
- Snel in Norg, Assen en ook Groningen;
- Bijzonder goed en zorgvuldig verduurzaamd (label A);
- Voorzien van lucht-/waterpomp, vloerverwarming, pellet CV (bij) verwarming,
106 (!) zonnepanelen, warmtepomp boiler, airco (3 slaapkamers);
- Er kan eveneens gekoeld worden;
- Laadpaal voor elektrische auto;
- Aangebouwde, inpandig te bereiken geïsoleerde garage (2014).

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 1.289.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Woonboerderij
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
463 m2
Overige inpandige ruimte
73 m2
Externe bergruimte
381 m2
Perceeloppervlakte
3.415 m2
Inhoud
2.306 m3

Indeling

 

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Airconditioning

Energie

 

Energielabel
A
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

 

Ligging
In bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

 

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Aangebouwd steen

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert